Kronan Duo / Brio Happy

20718893-origpic-7dcc88 brio_happy_mixed_107000288

 

Just nu letar vi barnvagnar för fullt, har fastnat för dessa två. Kronan Duo eller Brio Happy. Jag vill ha en vagn med ordentliga hjul eftersom det kommer att bli ett antal promenader 🙂 Sen vill jag ha en svart stilren vagn, inga extra färger eller mönster. Imorse vaknade jag 06.30 av att lillen slog kullerbyttor i magen, det är nog en pigg o stark krabat. För varje dag känner jag mer och starkare rörelser vilket är härligt! Idag blir det en utflykt till Kokkola med Karin före jobbet kallar.

2 thoughts on “Kronan Duo / Brio Happy

 1. Hejsan.
  Jag är också ute och letar barnvagn, ser att det var i januari du postade detta, så hoppas du är nöjd med den vagn du valde 🙂
  Jag skulle vilja ha en Brio och tycker att den du har lagt upp på bilden var snygg. Vad är det för årsmodell och namn på vagnen ? Tack på förhand!
  /Lina

  • Hej,

   Vi köpte en brio happy kombi. Vi väntar ännu på att lillen så vi har inte fått testa vagnen så mycket ännu, men den känns väldigt stabil och smidig + att liggdelen är väldigt lätt att ta med sig. Så jag skulle inte byta bort vagnen 🙂 den som är på bilden heter brio happy men är inte kombi, alltså helt skilda ligg / sitt del och årsmodell 2013( tror jag ).

   Lycka till i vagn djungeln 🙂 och med allt annat!

   // Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s