Rainy day

20120505-081647.jpg

Imorse vaknade vi 7.00 på vår lediga dag, så typiskt. Trotsade regnet och tog en promenad vid Fäboda. Nu blir det frukost och sen ska jag åka till Kronoby.

Annonser

3 thoughts on “Rainy day

  1. Hej Ida, tack för en inspirerande blogg. Jag undrar om du kan hjälpa mig med tips på vad man ska ha på sig på ett sommarbröllop (som gäst) det får ju inte va svart, vitt eller rött, tycker jag har letat klänningar hela våren men utan resultat. Vill se snygg ut men det får ju inte vara ”sexigt” jag är kort och liten och 25 +. Tacksam för hjälp!

    • Hej Isa, kul att du gillar min blogg! =) Vad har du för stil, typ sport, bohem eller rockigt? Det viktigaste är att hitta en klänning du känner dig bekväm i och som passar din kropp. Eftersom du skrev att du är kort så skulle det passa med en kortare klänning eller en hellång i ett tunt lätt materiel och klackar till. Ett säkert kort är förstås enkla figursydda klänningar och att satsa mer på smycken till. Jag vet att på h&m finns det många enkla klänningar som är snygga. Senast idag såg jag en super härlig klänning på H&m som var korallfärgad och med markerad midja. Sen när det gäller färg så skulle jag satsa på en mönstrad klänning eller en härlig sommarfärg som orange, klarblått eller mildare färger.

      Jag skall plocka ihop ett kollage med lite klänningar, så håll utkik! =) Och fråga bara om det är något du funderar på!

  2. Hej Ida, tack för en inspirerande blogg. Jag undrar om du kan ge lite tips på vad man ska ha på sig på sommarens bröllop (som gäst). Tycker alla klänningar är så teini eller så är dom svarta eller vita vilket ju inte passar sig heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s