Vårens hetaste jackor.

Den korta jackan. Jeans jackan + läderjackan är en klassiker, fungerar till det mesta och kan användas år efter år. Vill man ha en lite annorlunda jacka är det snyggt med armystilen, som man ser på vårens jackor. Gillar läderärmarna. Både jeans jacka och läderjacka går att kombinera på så många olika sätt, beroende på vilken stil man själv har. Vill man ha en mer bohemisk stil ska man satsa på en brun läderjacka.

Den långa kappan. Älskar! Lika snygg till ett par klackar som till Converse. Enligt ” regelboken” i styling heter det att man skall undvika långa kappor om man är kort, men det kommer jag att strunta i, för det är ju så snyggt. Ett TIPS! sök långa kappor på loppisar , där finns kappor för några euron.

Sportiga jackan. Ingen skillnad om den är lång eller kort men gärna i ett lite glansigt material. Stylingtips! Bär den ”sportiga” jackan med ett par klackar för att bryta av den sportiga trenden helt.

Några klassiker. Den mossgröna jackan som känns rätt varje vår, den klassiska trenchcoaten som aldrig blir fel och kavaj jackan som är ett säkert kort.

Jackorna är från Zara, Nelly, Monki och Weekday.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s